Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Vi söker en Ellärare till vårt team!

Nu söker vi en ellärare till Yrkeshögskolan Syd i Hässleholm

Yrkeshögskolan Syd (YHS) utbildar morgondagens ingenjörer och tekniker inom el-automation, bygg- och anläggning samt tågteknik.

Våra studerande utbildas såväl teoretiskt som praktiskt i nära samverkan med företag i regionen mot efterfrågade kompetenser och yrkesroller.

Utbildningarna är eftergymnasiala och pågår i två år med minst en fjärdedel förlagd till branschföretag i form av LIA (Lärande i arbete). Medelåldern på de studerande är runt 30 år och flera har arbetslivserfarenhet.

 

Vi söker dig som har erfarenhet som elingenjör med erfarenhet av elkonstruktion i industriell verksamhet.

Då handledning av studerande i praktiska moment ingår i arbetet behöver du ha utbildning och arbetslivserfarenhet som elektriker. Ett annat krav är goda kunskaper i eltekniska beräkningar, kabeldimensionering, regler och standarder, maskinsäkerhet och PLC programmering.

 

Du har också arbetat i datorbaserad arbetsmiljö och har goda färdigheter i de programvaror som används i utbildningen "Elingenjör – Elkonstruktör" som till exempel Autocad, Elprocad, EPLAN, Magicad, EL-VIS. Kunskap och erfarenhet från yrkeshögskoleutbildningar eller annan eftergymnasial utbildning är meriterande och även om du har genomfört den teoretiska delen för auktoriserad elinstallatör enligt Elsäkerhetsverket.

 

Låter detta som något för dig eller vet du någon som skulle passa perfekt? Tipsa!

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun