Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Utbildning i Mekatronik är igång!

BBVetprogrammet som vi började planera för ett år sedan har nu dragit igång och programmet hittills i veckan har varit fullspäckat för våra nya studerande.

I söndags anlände våra studerande till Hässleholm från Tyskland och Litauen tillsammans med organisatörer och coacher i vårt BBVetprojekt och på måndagmorgonen rullade vi igång med informationsmöte och presentationer av både lärare och studerande. På eftermiddagen gjorde vi en rundtur med buss i Hässleholm med omnejd och avslutade på lokal där vi åt en bit mat och spelade boule tillsammans. 

Våra studerande börjar med fem veckors studerande i form av PLC programmering och skåpsbyggnation, här varvar vi också med mjuka värden för att få igång engelskan ordentligt och för att lära dem att marknadsföra sig själva på ett bra sätt.

När dessa fem veckor gått är det dags att praktisera sina kunskaper ute i verkligheten hos passande företag. Vi avslutar deras tid i Sverige med reflektion av tiden i skolan och på respektive företag och de studerande kommer också att få redovisa sina nya kunskaper på olika sätt.

En spännande tid framöver!

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun