Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Dags att söka!

Nu är det dags att söka till vår 1-åriga utbildning i Mekatronik

Som vi tidigare informerat så ska vi nu dra igång ett spännande projekt i samarbete med skolor i Danmark, Tyskland och Litauen! Det handlar om mekatronik, utlandspraktik och att skaffa sig en erfarenhet utöver det vanliga.

 

Under ett år läser man ämnen inom mekatronik i projektländerna och i samband med detta gör man också en praktikperiod på ett företag i det landet man befinner sig. Förutom att man bättrar på språkkunskaperna ordentligt så får man också en inblick i hur det kan skilja sig mellan våra länder i allt från det tekniska till det praktiska. Se hur våra olika kulturer skiljer sig men också våra likheter.

 

Vi söker efter fem ungdomar i åldern 19-25 som har en 3-årig gymnasieutbildning i bagaget, har erfarenhet eller intresse kring teknik och är nyfiken på världen utanför Sverige.

 

Utbildningen startar 8:e januari 2018 och avslutas 19 december 2018. Därefter väntar ett halvårs praktik på ett av våra samarbetsföretag.

 

Om detta stämmer in på dig, eller du vet någon som skulle passa, ta chansen och bli en av våra 5 nya studerande! Länken hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller under "våra utbildningar".

 

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun