Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Minister imponerad!

I samband med att budgetpropositionen skulle presenteras fick vi  ministerbesök på Yrkeshögskolan Syd

Gymnasie- och kunskapsminister Anna Ekström var igår på besök i Skåne. På förmiddagen presenterades budgetpropositionen på Söderportgymnasiet i Kristianstad och på eftermiddagen stod ett besök på Yrkeshögskolan Syd på agendan.

Vi började med en rundtur i våra lokaler på Jacobsskolan där ministern fick tillfälle att prata med våra studerande och de tog tillfället i akt att visa upp pågående arbete och samtala om framtid och jobbutsikter. Anna var mycket imponerad av utrustningen på vår skola och tyckte att våra lokaler är mycket välanpassade och påkostade. "Jag har besökt många skolor men aldrig sett något liknande" sa Anna.

Vi fikade ute i labbsalen och avslutade inne i personalrummet där personalen fick tillfälle att diskutera djupare frågor och Anna drog en kort information om budgeten där det till nästa år satsas extra på Yrkeshögskoleutbildingar.

Ministerns dag avslutades med att träffa gymnasierektorerna i Hässleholm och därefter åkte hon vidare för ett besök hos Myndigheten för Yrkeshögskolan.

En givande eftermiddag här på Yrkeshögskolan Syd!

 

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun